Hjem > Nyheter > Innhold
Effekten av kobber på menneskekroppen
- Sep 05, 2017 -

Kobber innføring kobber er et nødvendig spor element i menneskekroppen, kobber er vidt distribuert i biologisk vev, hvorav de fleste er organisk komplekser, mange av dem er metall proteiner, som spiller en funksjonell rolle i form av enzymer. Hver enzym som inneholder en kobber protein har klare fysiologiske og biokjemiske effekt, mange oksygen-relaterte elektron overføring og Redoks reaksjoner i biologiske systemer er katalysert av kobber inneholder enzymer som er avgjørende for prosessen med livet.

Oppdagelsen av kobber 1928-års Hart rapportert at rotter med anemi kan bare ordne supplere jern samtidig, er det antatt at kobber er et nødvendig element for pattedyr. Etter oppdagelsen av Menkes sykdom i 1962, ble det betraktet som å skyldes en forstyrrelse av kobber absorpsjon etter 10 år. 1700 kobber har vist seg for å være en normal del av blod, sin toksisitet ble beskrevet på slutten av 1800-tallet.

Matkilde kobber er utbredt i en rekke matvarer, østers, skalldyr sjømat mat og nøtter er gode kilder til kobber etterfulgt av dyr lever, nyrer, kornblanding bakterie deler, belgfrukter og så videre.

Når kobber absorberes i metabolske absorberende diett, blodet blir transportert til leveren gjennom portalen blodåre, og kobber blå protein er lagt, blodet deretter sluppet inn i kroppen, og de fleste av endogene kobber skilles ut i den mage-tarmkanalen med kobber som ikke absorberes fra maten, og en liten mengde kobber er utskilt gjennom andre kanaler. Kobber er absorbert i tynntarmen, små mengder absorberes av magen.