Hjem > Nyheter > Innhold
Kjennetegn ved magnesiumlegering
- Sep 05, 2017 -

I det praktiske metallet er det letteste metallet, andelen magnesium er ca 2/3 av aluminium, er jernet 1/4. Det er det letteste metallet i praktiske metaller, høy styrke og svært stiv.

Anvendelsesområde: Magnesium legering er mye brukt i bærbart utstyr og bilindustrien for å oppnå lettvekt.

Andelen magnesiumlegeringer er tyngre enn plast, men styrken og elastisiteten til enhetsvekten er høyere enn plastikkets, så når det gjelder de samme styrkekomponentene, kan magnesiumlegeringsdelene være tynnere og lettere enn plast. I tillegg, siden magnesiumlegeringer har en høyere spesifikk styrke enn aluminium og jern, kan de redusere vekten av aluminium eller jernkomponenter uten å redusere bestanddelens styrke.

Anvendelsesområde: Mobiltelefon, størrelsen på LCD-skjermen på den bærbare datamaskinen øker årlig, og magnesium legeringer brukes i deres bærebjelke ramme og rygg skall.

Varmeoverføring: Selv om termisk konduktivitet i magnesiumlegering er mindre enn aluminiumslegering, men, enn plast dusinvis ganger ganger høyere, kan derfor magnesiumlegering som brukes i elektriske produkter effektivt distribuere den interne varmen utenfor.

Anvendelsesområde: Magnesium legeringer brukes på hylser og varmepumper som produserer høy temperatur datamaskiner og projektorer. Bruken av magnesiumlegeringer på fjernsynets ytre bekledning kan gjøres uten kjølehull.