Hjem > Nyheter > Innhold
Messing
- Sep 05, 2017 -

Messing er en legering laget av kobber og sink. Messing, som er laget av kobber og sink, kalles vanlige messing. Messing brukes ofte til å lage ventiler, vannrør, klimaanlegg og andre interne og eksterne tilkobling og radiatorer.

Hvis det er sammensatt av mer enn to typer elementer av en rekke legeringer kalt spesielle messing. Kobber legeringer som består av bly, tinn, mangan, nikkel, jern og silikon. Spesielle messing kalles også spesielle messing, har høy styrke, stor hardhet, sterke kjemiske korrosjonsbestandighet. Den mekaniske egenskaper cutting-prosessen er også fremtredende. Messing har en sterk slitestyrke. Den kobber rør, som er tegnet av messing, er av høy kvalitet, myk og slitasje motstand. Messing sømløs rør kan brukes for varmevekslere og kondensatorer, lav temperatur rørledninger, ubåten transport rør. Gjør ark, stripe, stang, rør, støping deler, etc. Kobber i 62% ~ 68%, plast sterkt press-resistente utstyr.

Ifølge ulike legering elementer i messing, er messing delt i felles messing og spesielle messing. Trykk maskinert messing kalles deformert messing. Messing med sink som den viktigste tillegg elementer av kobber legering, med vakre gule, kollektivt kjent som messing. Kobber og sink to-yuan legering kalt vanlige messing eller messing som enkel. Flere trefoldig messing kalles spesielle messing eller kalles komplekse messing. Messing legering med en sink lavere enn 36% består av solid løsning og har god kald arbeider ytelse, for eksempel messing med sink 30% brukes til å lage Skall casings, kjent som bomber